Vanliga frågor

Hur många kalorier och kolhydrater finns det i varje enskild Jelly Belly® geléböna?

Varje enskild böna innehåller 4 kalorier, eller 100 kalorier i en näve (25 bönor). De innehåller ca 1 gram kolhydrater per böna och helt fria från fett. Jelly Belly® gelébönor erbjuder en riklig smakexplosion med ett lågt kaloriintag. Bönorna är också certifierade av den Ortodoxa Unionen.

Är Jelly Belly®s bönor glutenfria?

Vi använder inte någon typ av vete, råg eller havre i grundreceptet för Jelly Belly® bönor. Den modifierade livsmedelsstärkelse som används vid tillverkningen av våra bönor är majsstärkelse.

Hur många Jelly Belly® bönor går det på 1 kg?

Det går 882 Jelly Belly® bönor på ett kilo. Alla siffror är dock ungefärliga.

Innehåller Sunkist® Fruktpärlor och Apelsinskivor gelatin?

Sunkist® Fruktpärlor och Apelsinskivor är tillverkade med citronpektin och innehåller inget gelatin.

Hur lång tid tar det att tillverka en enskild Jelly Belly® böna?

Det tar 7 till 21 dagar att tillverka endast en Jelly Belly® böna - och nej, det är inget skämt! Tillverkningsprocessen är utförd av riktiga godismästare som använder både moderna metoder och uråldriga tekniker.

Vad är Sport Beans®?

Sport Beans®-bönor är den nya och första av sitt slag geléböneprodukt från skaparna av Jelly Belly®! De är speciellt framtagna för att tanka och fylla kroppen under träning.

Vad skiljer Jelly Belly® bönor mot andra gelébönor?

Jelly Belly® bönorna skiljer sig från andra gelébönor genom deras autentiska och intensiva smak, antalet smaker, den lilla behändiga storleken, de fantastiska färgerna och förstås - Jelly Belly-loggan som är tryckt på varje enskild böna. Jelly Belly® bönorna är utvecklade för en sofistikerad smak, med noga utvalda naturliga ingredienser som choklad, kokos, fruktjuice-koncentrat och fruktpuréer. Dessa verklighetstrogna smaker bildar en härlig mix på insidan av skalet hos en böna.

Vad är skillnaden på Sport Beans®-bönor och andra gelébönor?

Sport Beans® bönorna är speciellt framtagna för en bättre idrottsprestation. Sport beans® bönorna ger en enkel och lättsmält påfyllning av kolhydrater som tankar kroppen med energi. Elektrolyternas natrium och kalium för kroppens vätskebalans samt B1, B2, B3 och Vitamin-C för extra energi, ämnesomsättning och god hälsa.